New products to brighten upreciepes and apéritifs !

Le Brin d’Olivier is one of the main players in the olive sector, with numerous players in the condiment sections of supermarkets and hypermarkets. Green or black, whole or pitted, pungent or subtle, olives are a must-have for aperitifs.

This spring, the Drôme-based company is expanding its range with the launch of pickles in jars, the ideal size for an aperitif, and hopes to appeal to all lovers of gourmet goodness and conviviality.

 

The aperitif, a moment of French conviviality

Le Brin d’Olivier is reinforcing its know-how and developing a healthy, lively range of condiments to complement the many references of olives and tapenades already available. From now on, there’s something for everyone on the shelves, thanks to this diversified range of aperitifs. The perfect way to share gourmet moments with family and friends!

 

Les Gourmandises d’Emma,

to snack on or to cook with !

In April, Le Brin d’Olivier unveiled four new products with southern flavors to brighten up any plate: dried tomatoes, artichokes, roasted peppers, and garlic preserved in oil and herbs.

These new condiments can be enjoyed simply as an aperitif or used in cooking. Summer salads with grilled peppers and artichokes, sea bream a la plancha served with garlic confit, or feta and sun-dried tomato cake… there’s no end to the recipes you can imagine with this new range!

 

 

 » Les Gourmandises d’Emma, is above all about strengthening our know-how to offer consumers healthy, tasty products. » – Bruno Fleith, President of Brin d’Olivier

Des nouveautés qui vont ensoleiller recettes et apéritifs ! 

Avec de nombreuses références d’olives dans les rayons condiments des grandes et moyennes surfaces, Le Brin d’Olivier est l’un des acteurs principaux du secteur. Vertes ou noires, entières ou dénoyautées, plus ou moins piquantes, les olives font partie des incontournables de l’apéritif à avoir dans ses placards.

Au printemps, l’entreprise drômoise étoffe sa gamme avec le lancement de pickles en bocaux, dont le format est idéal pour un apéritif, et espère ainsi séduire tous les amateurs de gourmandise et de convivialité.

 

L’apéritif, un moment de convivialité à la française

Le Brin d’Olivier renforce son savoir-faire et développe une gamme saine et pleine de pep’s de condiments qui viennent compléter les nombreuses références d’olives et tapenades déjà disponibles. Désormais chacun trouvera son bonheur dans les rayons grâce à cette offre apéritive diversifiée. De quoi partager en famille ou entre amis de beaux moments gourmands !

 

Les Gourmandises d’Emma, 

à picorer ou à cuisiner !

En avril, Le Brin d’Olivier dévoile quatre nouvelles références aux saveurs méridionales pour ensoleiller les assiettes : tomates séchées, artichauts, poivrons grillés, et ails confits à l’huile et aux herbes.

Ces nouveaux condiments peuvent se déguster simplement à l’apéritif ou être utilisés en cuisine. Salade estivale agrémentée de poivrons grillés et artichauts, dorade à la plancha servie avec de l’ail confit ou encore cake feta et tomates séchées… une multitude de recettes est à imaginer avec cette nouvelle gamme !

 

 

 » Les Gourmandises d’Emma, c’est avant tout le renforcement de notre savoir-faire pour proposer des produits sains et savoureux aux consommateurs. » – Bruno Fleith, Président du Brin d’Olivier